Lagre utklipp som du mottok på Google Duo

Google Duo lar brukeren legge en stemme- eller videomelding til en venn. Meldingen kan ses eller høres utallige ganger, men bare i 24 timer. Da utløper innholdet og slettes permanent. Men hvis du vil, kan du lagre meldingen på telefonen din.

Se trinnvis nedenfor hvordan du laster ned video- eller lydmeldingene du mottar på Google Duo. Illustrasjoner ble tatt på en Android, men tipsene er også gode for brukere av iPhone (iOS). Prosedyren er den samme for både video og lydklipp.

Lær hvordan du lagrer utklipp som er lagret i Google Duo

Slett meldinger mottatt på Google Duo

Trinn 1. I Google Duo åpner du videoen eller lydmeldingen du vil lagre. Trykk så på skjermen for å stoppe meldingen midlertidig.

Åpne mottatt lyd- eller videomelding

Trinn 2. Trykk på nedlastingsikonet øverst til høyre på skjermen - til venstre for søppelet. Hvis dette er første gang du lagrer et notat, må du tillate appen tilgang til filene dine. For å gjøre det, berør "Tillat".

Nedlasting mottatt melding

Klar! Video- eller lydmeldingen sendt av din venn vil bli lagret i telefonens interne lagring.

Hvordan fungerer Google Duo på mobiltelefonen min? Oppdag i forumet.

Populære Innlegg