Deaktivering av ansiktsgjenkjenning for Facebook på mobil

Facebooks nye ansiktsgjenkjenningssystem begynte å bli utgitt i Brasil. Appen advarer nå brukeren når den vises i bilder og videoer som er lagt ut av andre, selv om det ikke er merket i innlegget. Tidligere foreslo anerkjenningsmekanismen bare hvilke venner som skal merke i bildene. Endringen gir brukeren større kontroll over selve bildet, og hindrer ukjente fra å lage en falsk profil med bildet deres, for eksempel.

Teknologien gjør det også enkelt å finne innhold der ansiktet ditt vises og lover å bistå synskadede for å identifisere folkene som er i dine bilder og filmer. Til tross for de påståtte fordelene, kan funksjonen kanskje ikke tilfredsstille alle. I disse tilfellene kan du slå Facebook ansiktsgjenkjenning av i noen få trinn. Følgende prosedyre ble utført på Android, men verktøyet er også til stede for iPhone (iOS) og webversjon.

Slik slår du Facebook på Facebook

Slik avinstallerer du Facebook-appen og fortsetter å bruke det sosiale nettverket

Trinn 1. Åpne Facebook og gå inn i hovedmenyen. Rull ned til "Hjelp og innstillinger" og velg "Kontoinnstillinger".

Sti til Facebook-kontoinnstillinger for Android

Trinn 2. Kontroller at "Ansiktsgjenkjenningsinnstillinger" vises og trykk på den. Trykk på spørsmålet "Vil du at Facebook skal gjenkjenne deg i bilder og videoer?", Som vil bli satt til "Ja" som standard.

Facebook-ansiktsgjenkjenningsinnstillingsmenyen på Android

Trinn 3. For å deaktivere ansiktsgjenkjenning, sjekk "Nei". Trykk på pilen øverst på siden for å gå tilbake til de forrige skjermbildene. Fra nå av vil Facebook ikke gjenkjenne deg i tredjeparts videoer og bilder.

Deaktivering av Facebook-ansiktsgjenkjenning på Android

Facebook: kan du gjenopprette slettede meldinger? Oppdag i forumet.

Populære Innlegg